Днес изкарах колата в големия сняг и колата нещо се ошашави,както върви губи мощност падат оборотите и тресе.гася,паля оправя се пак 200 метра и същатата работа.Вода по свещите няма,обаче кората м е счупена и имаше сняг влязал до филтъра отдолу,дали е засмукала снега и да се дави ама защо го прави през интервали?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем
Collapse
X
-
Същия проблем ми направи и на мен снощи след като заредих на Лукойл обаче няма да е от това най-вероятно е заради тъпия спортен филтър не е засмукал вода ама просто е много влажно и мокро... и някой път прекъсва гърми падат оборотите и май ще се наложи сега в снега да върна старияAlfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
-
Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщениеСъщия проблем ми направи и на мен снощи след като заредих на Лукойл обаче няма да е от това най-вероятно е заради тъпия спортен филтър не е засмукал вода ама просто е много влажно и мокро... и някой път прекъсва гърми падат оборотите и май ще се наложи сега в снега да върна старияАlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщениеСъщия проблем ми направи и на мен снощи след като заредих на Лукойл обаче няма да е от това най-вероятно е заради тъпия спортен филтър не е засмукал вода ама просто е много влажно и мокро... и някой път прекъсва гърми падат оборотите и май ще се наложи сега в снега да върна старияАlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщениеДнес изкарах колата в големия сняг и колата нещо се ошашави,както върви губи мощност падат оборотите и тресе.гася,паля оправя се пак 200 метра и същатата работа.Вода по свещите няма,обаче кората м е счупена и имаше сняг влязал до филтъра отдолу,дали е засмукала снега и да се дави ама защо го прави през интервали?sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Утре миля да върна стария филтър ако се оправи значи е от него Надявам се да е от него и от влагатаAlfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
Comment